Usluge vrtnog centra Flora

Naš tim čine vrhunski krajobrazni arhitekti. Stručnjaci koji će ponuditi ideju, dizajn, te izvedbeni projekat i naravno realizaciju istog.

Hidrosjetva

Je postupak zasnivanja travnjaka  kada uz pomoć vode, veziva, stimulatora rasta i popravljača tla , gnojiva  uz kolorant   nanosimo  mješvinu sjemena  trave najčešće na nepristupačne terene. Pod utjecajem atmosferilija veziva čine tanki film koji štiti sjemenku u vremenu 20-30 dana. U tom periodu sjeme proklija i ukorjenjuje se. Pri sjetvu koristimo različite mješavine sjemena ljuljeva, vlasulja, vlasnjača,mačjeg repka, djetelina i sl. ovisno o lokaciji gdje radove izvodimo , te ovisno  kakvu kavlitetu travnog pokrova želimo postići.

Održavanje zelenih površina

Tempo života današnjeg čovjeka takav je da ne ostavlja mjesta čekanju poslovima koje nije moguće obaviti s odgodom tako trebamo i pristupati. Kada  imamo postojeću zelenu površinu , ona iziskuje održavanje.

Ugradnja i održavanje sistema za navodnjavanje

Dobro je znano , da svaka biljka ima  potrebe za hranom, vodom, svjetlosti u svim fazama rasta i razvoja u optimalnim količinama. Tempo rada i života današnjem čovjeku ne ostavlja puno vremena, ali ni klimatske  promjene ne idu mu u prilog. Svjedoci smo nepredvidive ćudi prirode, koja nepovoljno utječe na biljni svijet.

Usluge hortikulturnog uređenja

Flora je u mogućnosti potencijalnim korisnicima svojih usluga ponuditi izradu idejnog, odnosno izvedbenog krajobraznog  rješenja. Kod privatnih Investitora primarno je snimanje terena i informativni razgovor. Respektirajući zahtjeve i očekivanja klijenata nastojimo njihove želje oplemeniti, doraditi, dopuniti i uokviriti pravilima struke. Idejno rješenje prezentiramo klijentima , tekstualno i u formi simulacija, predlažući optimalan broj biljaka po jedinici površine, kao i kvalitetan odabir vrsta i starosti biljaka.

O nama

Flora - vrtni centar je obiteljska firma. Obrt, baziran na dvadeset trogodišnjem iskustvu u radu na različitim hortikulturnim projektima. Nošeni različitim idejama i rješenjima te poslovanjem uz kreiranje praktičnih rješenja poput dizajna, foto simulacija, pametnih i sofisticiranih tehnologija te praktičnog poduzetničkog iskustva u kreativnu snagu za iskorak naprijed u ljepši i ugodniji okoliš.

 

opširnije..

Kontakt info

Flora - vrtni centar

Cvijetna 43, Markovac
31 500 Našice, Hrvatska

E-mail: flora@flora.hr
Telefon: +385 (0)31 699 041
Mobitel: 098 889 916

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'OK' pristajete na korištenje kolačića.